Loeffenstraat 30

6576 DV Ooij
€ 685.000 k.k.
192 m2 wonen
460 m2 perceel
3 slaapkamers
A energielabel

Omschrijving

Royale, vrijstaande dijkwoning gelegen in de dorpskern van Ooij

Een unieke kans om te wonen in de groene, rustige omgeving van het prachtige Ooij. Deze woning biedt het beste van twee werelden: wonen in de rustige polder, met alle gemakken en faciliteiten van de stad op fietsafstand. Deze goed onderhouden, ruime dijkwoning uit 2003 biedt ruimte en comfort met drie slaapkamers, een royale keuken en ruime badkamer. De zolder biedt ruimte voor een vierde en vijfde slaap-/werkkamer, of voor het creëren van een extra slaapkamer en badkamer. Op het beschutte balkon met uitzicht op de dijk is het zowel in de zomer als in de winter heerlijk zitten.

De woning ligt aan een rustige straat in Ooij (30 km-zone), in een kindvriendelijke buurt en beschikt over een schitterende, groene tuin rondom het gehele huis waar je van het voorjaar tot en met het najaar kan genieten van de zon en het groen. Sportvelden, basisschool en supermarkt vind je op loopafstand (< 5 min), ook wandel je vanuit de woning via de dijk zo de prachtige Ooijpolder in, of het natuurgebied direct achter de dijk.

Het treinstation en de uitvalswegen zijn makkelijk te bereiken. Op een paar minuten lopen stopt de bus die je naar Nijmegen centrum of het station brengt. Er lopen tal van fiets-, wandel- en hardlooproutes door de prachtige natuur van de Ooijpolder en de uiterwaarden van de Waal. Met zowel Oortjeshekken als het centrum van Nijmegen met al haar restaurants en cafés op fietsafstand, heb je altijd de keuze of je voor de rust of voor de drukte gaat.

Deze woning beschikt over drie volwaardige verdiepingen, met de woonkamer en keuken op de eerste verdieping. Zowel de zolder als de begane grond bieden nog ruimte om extra bad-, werk- of slaapkamers te realiseren. Er is een ruime, eigen oprit die plaats biedt aan 2 auto’s. Zoek je een riante woning met energielabel A, die genoeg ruimte biedt voor een opgroeiend gezin of woon-werk gebruik, gelegen op 10 minuten rijden van Nijmegen en op loopafstand van de Ooijpolder? Kom dan zeker kijken!

Indeling
Eerste verdieping
De woning heeft zowel op de begane grond als de eerste verdieping een entree. Buitenom kom je via een vaste stenen trap op het bordes waar de voordeur naar de woonverdieping zich bevindt. Dit bordes biedt genoeg ruimte om hier ’s morgens heerlijk van het ochtendzonnetje te kunnen genieten. Via de overdekte entree kom je binnen in een ruime hal waar zich een ingebouwde garderobekast, de vaste trappen naar de begane grond en tweede verdieping en een toiletruimte bevinden. Ook vind je in de hal veel bergruimte ingebouwd in de schuine wand. Je loopt door naar de lichte woonkamer met ruime, open keuken. De woonkamer is voorzien van veel ramen, wat deze royale kamer een lichte, ruimtelijke uitstraling geeft. De ruime opzet van de woonkamer zorgt ervoor dat deze op veel verschillende manieren in te richten is. Vanuit de woonkamer is via de schuifpui een groot en zonnig balkon van ca. 15 m² toegankelijk. Alle ramen kijken uit op de groene omgeving. De zeer ruime keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en heeft een aangrenzende bijkeuken.

Begane grond
Op de begane grond bevinden zich de slaapkamers, de badkamer en een grote hal/entree. Alle drie de slaapkamers hebben zicht op de tuin rondom de woning en de slaapkamers blijven door hun ligging op de begane grond heerlijk koel in de zomer. De ruime hal kan tevens fungeren als berging voor bijvoorbeeld fietsen, als speelruimte, of werkruimte. Aangrenzend aan de hal is een berging met toegang tot de achtertuin, hier bevindt zich ook een wasmachineaansluiting. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een (tweede) wandcloset, wastafel, designradiator en ruime douche.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een open zolder, voorzien van een groot dakraam in het zadeldak en twee ramen in de rechte wand. Deze verdieping biedt de mogelijkheid om een of twee extra slaap- of werkkamers te creëren. Ook is het mogelijk hier een extra badkamer te realiseren, de waterleidingen zijn reeds doorgetrokken naar de zolder. Deze ruimte is nog geheel naar eigen wens in te delen.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is door de vrije ligging zeer zonnig. Het balkon ligt op het zuiden. Samen met het balkon en het bordes vormt de begroeide, goed onderhouden en zeer groene tuin rondom het huis een oase van rust en ontspanning. De dijk achter het huis zorgt voor privacy zonder inkijk van buren. Met een tuin met diverse terrassen rondom het huis, een balkon en het bordes is er altijd een plek rondom het huis te vinden waar je zon of natuurlijke schaduw hebt. De stenen oprit biedt plek aan twee auto’s en vormt de doorgang naar de entree op de begane grond, de buitentrap naar de entree op de eerste verdieping en naar de tuin.

Het bouwjaar van deze woning is 2003. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van energielabel A. Woonoppervlakte is ca. 192 m².

Medewerker Mark

Vragen over Loeffenstraat 30?

Mark helpt je graag verder
Algemeen
  • Vraagprijs € 685.000 k.k.
  • Status Beschikbaar
  • Aanvaarding In overleg
Energie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas
  • Verwarming Cv ketel
  • Warm water Cv ketel
Bouw
  • Soort woonhuis Eengezinswoning
  • Type Vrijstaande woning
  • Bouwjaar 2003
  • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
  • Type buitenruimte(s) Tuin rondom
  • Hoofdtuin achterom Ja
Oppervlakte en inhoud
  • Woonoppervlakte 192 m2
  • Inhoud 675 m3
  • Perceeloppervlakte 460 m2
Indeling
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal kamers 6
  • Slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 1

Locatie en streetview

Interesse in deze woning?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan