Jan Nieraethstraat 19

6541 GA Nijmegen
Verkocht
€ 589.000 k.k.
129 m2 wonen
114 m2 perceel
4 slaapkamers
A energielabel

Omschrijving

Unieke kans om te wonen in de populaire wijk Koningsdaal in deze moderne hoekwoning aan de Jan Nieraethstraat 19. De open woonkeuken, 4 slaapkamers (met mogelijkheid tot 5) én een zonnige achtertuin op het zuidwesten zorgen ervoor dat jij je hier direct thuis voelt. Met een bouwjaar van 2019 is het huis met energielabel A helemaal klaar voor de toekomst en van alle duurzame gemakken voorzien. Zo beschikt de woning over zonnepanelen, vloerverwarming, HR++ dubbelglas en stadsverwarming. Bijzonder aan deze woning is het dakterras op de bovenste verdieping, waar je heerlijk kunt genieten van de avondzon en zelfs een glimp van de Waal kunt opvangen. Deze nieuwbouwwoning met een woonoppervlakte van 129 m2 is in perfecte staat, waardoor hij zonder te klussen direct te betreden is.

Niet alleen in de woning is het goed vertoeven, maar ook erbuiten. De Jan Nieraethstraat is een autoluwe straat in de kindvriendelijke en geliefde wijk Koningsdaal. De locatie in Nijmegen west is enorm populair. Er wonen zowel jonge gezinnen als bewoners waar de kinderen reeds het huis uit zijn. Door deze diversiteit is er een mooie mix van mensen. Vanuit de voordeur heb je zicht op de rivier de Waal, waar je fijn langs kunt wandelen (vanaf 2025 met een directe wandelverbinding naar de stad). Daarnaast ben je met een wandeling al snel op het eiland bij Veur-Lent. Ook het NYMA-, Vasim- en Honigterrein zijn binnen 5 minuten te voet te bereiken met verschillende sportfaciliteiten (zoals crossfit, boksen en padel) en diverse restaurants (zoals Trafo, Rex en de Meesterproef). Wil je liever richting het centrum? Dan fiets of wandel je in respectievelijk 5 of 15 minuten ook binnen no-time het centrum in. Daarnaast is de woning uitstekend te bereiken dankzij de ligging dichtbij de Oversteek met verbindingen naar diverse uitvalswegen, zoals de A325, A15, A12 en A50.

Indeling van de woning

Begane grond
Je komt de woning binnen in de hal met garderobe, meterkast en trapopgang. Er is een apart modern toilet met een zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de gang bereik je de ruime, open woonkeuken. Dit is een lichte ruimte door de grote raampartijen aan de achter-, zij- én voorzijde van de woning. De keuken – uit 2019 – is uitgerust met luxe apparatuur, zoals een Boretti inductiefornuis met twee ovens, een Smeg koelvriescombinatie en een AEG vaatwasser. Er is een ruime provisiekast aanwezig naast de koelkast. Het kookeiland verbindt de woonkeuken met het eetgedeelte, waar meer dan genoeg ruimte is aan de lange eettafel om heerlijk te tafelen met een groot gezelschap. De twee openslaande deuren zorgen voor een directe verbinding met de tropische groene achtertuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. Hier is een gezellig zitgedeelte met televisie gecreëerd met voldoende plek voor een ruime (hoek)bank. Deze hele verdieping is voorzien van een houten vloer, vloerverwarming en strak gestuct plafond met lijst.

De eerste verdieping bestaat uit drie slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer bevindt zich direct tegenover de trap en is ruim opgezet met veel lichtinval. Er is meer dan genoeg ruimte voor een groot bed en een kastenwand. En dan is er zelfs nog plek over om een extra werkplek te realiseren. De eerste kamer vanaf de trap fungeert op dit moment als inloopkast, maar kan ook zeker gebruikt worden als (kinder)slaapkamer. De derde slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde met prachtige grote ramen en een frans balkon. Deze slaapkamer biedt ruimte voor een slaapvertrek, kast en werkplek. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette houtkleurige laminaatvloer. De badkamer heeft een modern design met gouden kranen, donkergroene tegels en een zwart stalen douchewand. De inloopdouche is erg ruim. Verder beschikt de badkamer over een zwevend toilet en een houten wastafelmeubel met twee waskommen. Ook deze verdieping is volledig voorzien van vloerverwarming.

Op de 2de verdieping vinden we een royale zolder en het gezellige dakterras. De zolder is op dit moment opgedeeld in drie open compartimenten, waarvan één voor de wasruimte en opslag, de tweede voor een grote fitnessruimte en de derde voor een kantoorruimte. Uiteraard is het ook mogelijk om hier gesloten ruimten te realiseren voor extra (slaap)kamers en/of een tweede badkamer. Deze verdieping geeft je ook toegang tot het dakterras. Vooral op warme zomerse dagen is het hier heerlijk vertoeven: geniet er van een kop koffie en een lekker ontbijt in de ochtend of een gezellige borrel in de avondzon.

De tuin pakt bijna elke zonnestraal mee dankzij de ligging op het zuidwesten. Het is een knusse en gezellige tuin met tropische planten, een vlonder en een fijn terras. Je geniet hier vrijwel de hele dag van de zon op de loungebank of aan de buitentafel. Achterin de tuin bevindt zich een berging (voor onder andere de fietsen) en een poort, zodat je de woning ook via achterom kunt bereiken. De auto parkeer je op de privé parkeerplaats op het terrein achter het huis.

Ben jij enthousiast geworden over deze hoekwoning? Plan dan snel een bezichtiging.

Overig:
* Bouwjaar: 2019
* Woonoppervlakte ca. 129 m2
* Energielabel A
* Eigen parkeerplaats, kosten hiervoor bedragen €10,86 per maand
* Korte afstand van centrum en centraal station
* Hippe populaire locatie
* Alle voorzieningen op loopafstand
* Instapklaar
* Tuin op het zuidwesten

Medewerker Patrick

Vragen over Jan Nieraethstraat 19?

Patrick helpt je graag verder
Algemeen
  • Vraagprijs € 589.000 k.k.
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg
Energie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Volledig geisoleerd
  • Verwarming Stadsverwarming
  • Warm water Stadsverwarming
Bouw
  • Soort woonhuis Eengezinswoning
  • Type Hoekwoning
  • Bouwjaar 2019
  • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
  • Type buitenruimte(s) Achtertuin
  • Hoofdtuin locatie Zuid
  • Hoofdtuin breedte 5.5 meter
  • Hoofdtuin lengte 6.5 meter
  • Hoofdtuin achterom Ja
Oppervlakte en inhoud
  • Woonoppervlakte 129 m2
  • Inhoud 464 m3
  • Perceeloppervlakte 114 m2
Indeling
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal kamers 5
  • Slaapkamers 4
  • Aantal badkamers 1

Locatie en streetview

Huis kopen in Nijmegen of omgeving?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan