Veldstraat 4n

6533 CC Nijmegen
Verkocht
€ 450.000 k.k.
83 m2 wonen
0 m2 perceel
1 slaapkamers
A +++ energielabel

Omschrijving

Dit appartement biedt flexibele mogelijkheden om meerdere zit- en eetplekken in te richten. Er is een grote vide met daarin een ruime slaapkamer. Daarnaast is er een verdieping ingebouwd van 8 vierkante meter die dienstdoet als werkkamer. de ruimte biedt mogelijkheden voor een extra slaapkamer. De akoestiek wordt verbeterd door de houten onderkanten van de vides, die tevens zorgen voor een warme uitstraling. Bovendien is er een trap naar een extra verdieping, waar u nog ongeveer 24 m² extra ruimte kunt creëren. Glasvezel is aanwezig voor een snelle internetverbinding.

Ontdek dit unieke, duurzaam gebouwde appartement in een voormalig schoolgebouw met gedeelde voorzieningen en een prachtige ligging! De indeling van de woning is ontwikkeld in samenwerking met een prijswinnend architectenbureau: NEXIT – Architecten.

Welkom in dit charmante appartement, gelegen in een voormalig schoolgebouw dat zorgvuldig is gerenoveerd en omgevormd tot een duurzaam woongebouw. Dit appartement maakt deel uit van een sociaal, levensloopbestendig en klimaatadaptief CPO-project genaamd ‘De Getijden’, waarbij gedeelde waarden en gemeenschapszin centraal staan.

De woning biedt tal van bijzondere voorzieningen die u met medebewoners kunt delen. Geniet van een gezamenlijk appartement met keuken en een logeerruimte voor gasten, waar u samen kunt koken en gasten kunt ontvangen. Er worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals tuinweekenden, om het gemeenschapsgevoel te versterken.

Het complex beschikt over een stabiel VvE-bestuur dat tweejaarlijks vergadert en zorgt voor voldoende liquide middelen. Bovendien is de VvE-bijdrage relatief laag. Enkele leden zijn actief betrokken bij het verstrekken van informatie over CPO-projecten. De prachtige klimaat-adaptieve tuin is een oase van groen, met drie wadi’s, een groentetuin en kruidenborders, waar steeds meer vogels, vlinders en wormen te vinden zijn. Er is geïnvesteerd in gezamenlijke groendaken waardoor de tuin vergroot wordt en deze nog klimaat-adaptiever is en de biodiversiteit wordt vergroot.

De woning beschikt zowel over meerdere privé zitplaatsen buiten de woning als over gedeelde terrassen en zitplaatsen in de gemeenschappelijke tuin.

Dit moderne appartement heeft 200 zonnepanelen die deel uitmaken van de postcoderoos, waardoor u kunt profiteren van groene energie. Het is uitgerust met luchtwarmtepompen en beschikt over een lift en automatische deuren, waardoor het toegankelijk is voor anders-validen. Bovendien is er een AED beschikbaar die door de hele buurt wordt gebruikt, waarvoor ook cursussen worden gegeven.

Het appartement heeft een gunstige ligging in het centrum van Nijmegen, vlak bij de Radboud Universiteit. Met een goed OV-netwerk en op slechts 10 minuten fietsen van de levendige binnenstad, kunt u genieten van alle voorzieningen die de stad te bieden heeft. Voor natuurliefhebbers is er de nabijheid van de prachtige Ooijpolder en de stuwwal, waar u kunt wandelen, fietsen en zelfs zwemmen in de zomer.

Binnenin het appartement zult u verrast worden door de moderne indeling en hoogwaardige afwerking. Het heeft een ruime woonkamer met grote ramen en originele kozijnen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. De keuken is voorzien van een lang aanrechtblad en een lage lange kastenpartij met voldoende ruimte voor een wasmachine en droger. De gietvloer in een zachte lichtgrijze kleur loopt naadloos door van de keuken naar de woonkamer en de badkamer, die is uitgerust met een inloopdouche, een bad en slim weggewerkte leidingen in de wanden.

Bij dit appartement hoort een cortenstalen balkon, waar u kunt genieten van ruimte en privacy, omringd door groeiende klimplanten. Aan de achterzijde van de woning op de eerste verdieping is er ook een zitplaats aanwezig.

Het gehele huis is geïsoleerd met een A+ label en de luchtwarmtepomp is slim geplaatst tussen de woning en de gang. Alle voorzieningen in de woning zijn elektrisch en het geheel verkeert in goede staat, klaar om direct in te trekken.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een historisch pand met moderne voorzieningen, een duurzaam karakter en een hechte gemeenschap. Plan vandaag nog uw bezichtiging en ervaar de charme en het comfort van dit bijzondere appartement in CPO-project ‘De Getijden’, dat bekroond is met de Gouden Piramide-nominatie en de duurzaamheidsprijs van het architectuurcentrum Nijmegen.

Medewerker Mark

Vragen over Veldstraat 4n?

Mark helpt je graag verder
Algemeen
  • Vraagprijs € 450.000 k.k.
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg
Energie
  • Energieklasse A +++
  • Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbel glas
  • Verwarming Warmtepomp
  • Warm water Centrale voorziening
Bouw
  • Bouwjaar 2018
  • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
  • Type buitenruimte(s) Tuin rondom
  • Hoofdtuin achterom Ja
Oppervlakte en inhoud
  • Woonoppervlakte 83 m2
  • Overige inpandige ruimte 2 m2
  • Inhoud 372 m3
Indeling
  • Aantal verdiepingen 2
  • Aantal kamers 2
  • Slaapkamers 1
  • Aantal badkamers 1

Locatie en streetview

Huis kopen in Nijmegen of omgeving?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan