Het Lemoen 96

6846 KE Arnhem
Verkocht
€ 425.000 k.k.
137 m2 wonen
152 m2 perceel
4 slaapkamers
A energielabel

Omschrijving

Op zoek naar een droomhuis in het bruisende Arnhem? Stop met zoeken, want deze tussenwoning is precies wat je zoekt! Deze woning is ideaal voor mensen die direct willen intrekken en geen zin hebben in gedoe. Met een overvloed aan hoogtepunten en unieke kenmerken, is dit huis een absolute topper.

Stap binnen en laat je betoveren door deze moderne woning uit 2007. Je komt het huis binnen via de entree aan de voorzijde. Hier vind je de ruime hal met de meterkast, het toilet, een trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanaf het moment dat je de drempel over stapt, voel je je direct thuis. En het beste moet nog komen: de vloerverwarming op de begane grond! Geen koude voeten meer tijdens de koude wintermaanden, maar puur comfort en warmte. Met een uitbouw van 2,4 meter is er extra leefruimte gecreëerd, waardoor je optimaal kunt genieten van het comfort en de luxe van deze woning. De V-naden zitten al dicht, waardoor je zeer royaal gevoel krijgt in de woonkamer. Of je nu een gezellige avond met vrienden plant of gewoon wilt ontspannen met je gezin, er is altijd voldoende ruimte voor iedereen. Dit is de perfecte plek om herinneringen te maken en te koesteren.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ieder van een goed formaat, hebben een nette afwerking en zijn lekker licht. De badkamer heeft een verzorgde en frisse uitstraling en hier ben je voorzien van een tweede toilet, wastafelmeubel, een douche en een bad. En dat is nog niet alles! Deze woning is voorzien van elektrische rolluiken op de eerste verdieping, waardoor je met één druk op de knop de perfecte balans vindt tussen privacy en lichtinval. Geen gedoe meer met zware gordijnen of jaloezieën, maar gewoon moeiteloos genieten van de juiste sfeer in elke kamer.

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping, waar zich een zeer ruime overloop bevindt die omgetoverd kan worden tot een fantastische kantoorruimte. Geniet van het prachtige uitzicht terwijl je in alle rust werkt. Daarnaast biedt deze verdieping nog twee volwaardige slaapkamers, ideaal voor kinderen, gasten of als hobbyruimte. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maar er is meer! Deze woning is ook nog eens energiezuinig met 9 zonnepanelen op het dak (320Wp) en is aangesloten op stadsverwarming oftewel overduidelijk een energielabel A. Dit betekent niet alleen een lagere energierekening, maar ook een kleinere ecologische voetafdruk. Je draagt bij aan een duurzamere toekomst, terwijl je geniet van alle moderne gemakken die deze woning te bieden heeft.

Laten we de cirkel rondmaken en naar buiten gaan, waar de tuin je uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de zon. Met een fraai aangelegde tuin op het zuidwesten, is dit de perfecte plek om je groene vingers te laten wapperen, een gezellige barbecue te organiseren of gewoon te genieten van een goed boek met een verfrissend drankje in de hand. Er is een achterom beschikbaar en de vrijstaande houten berging heeft een schuin dak dat hoger is dan de gebruikelijke hoogte, waardoor er extra opbergruimte beschikbaar is.

Met een woonoppervlak van 137m² en een perceeloppervlak van 152m² biedt deze woning voldoende ruimte voor het hele gezin. Met maar liefst vier slaapkamers is er genoeg plek voor iedereen om een eigen stukje paradijs te creëren. Of het nu gaat om een knusse slaapkamer, een inspirerende thuiswerkplek of een speelkamer voor de kinderen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Deze woning ligt in de wijk Bongeren en is niet alleen volledig instapklaar, maar heeft ook nog eens een gunstige ligging. Op fietsafstand van het winkelcentrum Schuytgraaf heb je alle voorzieningen binnen handbereik en de basisschool ligt op loopafstand. En met verschillende uitvalswegen in de buurt, ben je snel verbonden met de rest van de wereld. Je woont in een jonge kindvriendelijke woonwijk, waar levendigheid en gezelligheid samenkomen.

Kortom, deze tussenwoning in Arnhem is een juweeltje dat je niet mag missen. Zet de eerste stap naar jouw droomhuis en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging. Maak je dromen waar en maak dit huis jouw thuis. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in deze prachtige woning.

Kenmerken en bijzonderheden
– Bouwjaar 2007;
– Oppervlakte wonen ca. 136 m2;
– Energielabel A (nieuw label A+);
– De gehele begane grond is v.v. vloerverwarming;
– 9 Zonnepanelen à 320 Wp (incl. optimizers) geplaatst in 2020
– Geen gasverbruik (stadsverwarming)
– Schilderwerk 2019 professioneel uitgevoerd;
– Tuin vernieuwd in 2021
– Houten berging voorzien van elektra

Vragen over Het Lemoen 96?

helpt je graag verder
Algemeen
  • Vraagprijs € 425.000 k.k.
  • Status Verkocht
  • Aanvaarding In overleg
Energie
  • Energieklasse A
  • Isolatie Volledig geisoleerd
  • Verwarming Stadsverwarming
  • Warm water Stadsverwarming
Bouw
  • Soort woonhuis Eengezinswoning
  • Type Tussenwoning
  • Bouwjaar 2007
  • Soort bouw Bestaande bouw
Buitenruimte
  • Type buitenruimte(s) Achtertuin, Voortuin
  • Hoofdtuin locatie Zuidwest
  • Hoofdtuin breedte 5.5 meter
  • Hoofdtuin lengte 8 meter
  • Hoofdtuin achterom Ja
Oppervlakte en inhoud
  • Woonoppervlakte 137 m2
  • Inhoud 479 m3
  • Perceeloppervlakte 152 m2
Indeling
  • Aantal verdiepingen 3
  • Aantal kamers 5
  • Slaapkamers 4

Locatie en streetview

Huis kopen in Nijmegen of omgeving?

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Stuur ons een bericht

"*" geeft vereiste velden aan